ADIYAMAN / KAHTA - T.P.A.O. Atatürk İlkokulu

May

Okulumuz da Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat Toplantısı Yapıldı. Öğretmenlerimizin yeni müfredat ile ilgili görüşleri alındı

Nis

Okul müdürümüz konuşmaların da ''Bugün, çocuklarımıza yönelik olarak düzenlediğimiz etkinliklerle, onların bu özel günü daha anlamlı ve eğlenceli bir şekilde kutlamalarını sağlıyoruz. Çocuklarımızın geleceğe umutla bakmaları, milli ve manevi değerlerimizi benimsemeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum." şeklinde belirtmiştir

Mrt

Okulumuzda tüm öğrencilerin bir meslek hayalinin oluşması için okulumuz dördüncü sınıf öğrencilerinden oluşan 10 öğrenci ile sınıflara girilip meslek tanıtımları yapılmıştır. Etkinliğin sonunda sınıflarda öğrencilerin mesleklere olan ilgi ve merak duygusu gelişmiştir.

Mrt

Öğretmenimle başarıyorum projesi kapsamında bulunan değerler eğitimi çalışmalarda saygı konulu tiyatro çalışmamız okulumuz öğretmenlerinden Pınar Ertaş hocamız ve öğrencileri tarafından düzenlenmiştir. Okulumuzun tüm sınıflarına, sınıfının velilerine ve öğretmenlere gösteri yapılmıştıır.Bu çalışmalarından dolayı hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ederiz

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı' nın başlatmış olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayı faaliyeti olarak atasözleri ve deyimler etkinliği ile ilgili sergimiz açıldı. Öğrencilerimizin atasözleri ve deyimleri anlatan çalışmaları sergilendi. Serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü BAŞLİ yaptı. Açılıştan sonra ilçe milli eğitim müdürü ve beraberindeki misafirler sergimizi gezdi. Öğrenci çalışmaları hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Çalışmalarda başarı gösteren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Sergimiz daha sonra veli ziyaretlerine açıldı. Davetimize teşrif eden İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

•TPAO Atatürk İlkokulu’nda bulunan öğrencilere  TDP Büro Amirliği ve Trafik Büro Amirliği personelleri tarafından:   -Okul Güvenliği -Polislik Mesleğinin Tanıtımı -112 Acil İhbar Hattı ve Önemi -Trafik Kuralları -Kötü Alışkanlıklar -Güvenli Oyun Alanları -Güvenli İnternet Kullanımı -Arkadaşlık Seçimi -Akran Zorbalığı konularında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ock

Kazanım değerlendirme sınavında başarılı olan 3b sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Hacı IRMAK öğretmenimize okul müdürümüz ödüllerini verip tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuza kitap yazarı olan sayın Ayhan AKTAN davet edilmiştir. Öğrencilerimiz ile keyifli bir etkinlik olmuştur.

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Kas

Okulumuz da İsrailin saldırısı altındaki Gazzedeki Filistinliler yararına kermes düzenlendi.

Kas

İş kadını Gülnur Kamaşak,Seycan Tanfer,Şebnem Akman Bakta, Esra çiftçi Aslan öncülüğünde okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize mont ve ayakkabı yardımı yapılmıştır.