ADIYAMAN / KAHTA - T.P.A.O. Atatürk İlkokulu

MEHMET REŞAT ŞAHİN - OKUL MÜDÜRÜ

1970 yılı Kâhta doğumlu. İlköğrenimi Kâhta Atatürk İlkokulu’nda, Orta ve Lise öğrenimini Kâhta Lisesinde tamamladı. 1998 yılında Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesinden mezun oldu. 2024 yılında Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk - Kazak Üniversitesi / İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi  / Eğitim Yönetim ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı. 1998 yılında Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi Yukarımülk İlköğretim Okulu’nda Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladı. 2005 yılında Adıyaman ili Kahta ilçesi Elbeyi İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği yaptı. 2010 yılında Elbeyi İlköğretim Okulu’na Müdür olarak atandı. Aralık 2014 yılında Kahta İlçesi Şehit Mehmet Özbek İlkokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı. Daha sonra aynı okulda 2018 tarihinde okul müdürü olarak atandı. Temmuz 2023 yılında Kahta İlçesi TPAO Atatürk İlkokulu´na müdür olarak atandı. halen bu  görevini yapmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır.